Make your own free website on Tripod.com

Beautick
Cursus

Home

Wimperextention
Kunstnagels
Permanent make-up
Airbrush
Allround reclame designer
Tattoo
Voetbehandelingen
Cursus

Cursus Informatie

Cursus Nails  met UV-Gel en UV-Lamp  voor Fresh-starters en Gevorderden 

In Nederland maken wij het meest gebruik van UV-gel bij het uitoefenen van nagelstyling. Het systeem is simpel en gemakkelijk te leren. Uitermate geschikt voor nagelversteviging, nagelverlenging met kunsttips, met een elegant representatief resultaat. Een goede basis voor Uw start als Professionele  Allround Nagelstylist / ste.

 
Cursus Nails met Acryl voor Fresh-starters en Gevorderden

Dit is een minder eenvoudige wijze om kunstnagels aan te brengen. Acrylnagels zijn natuurlijk nagels die bestaan uit een glanzende permanente witte en roze
Kleuren combinatie voor het nagelbed en de vrije top.
De moeilijkheidsgraad ligt in het aanbrengen van de acryl in een keer. Dit vereist dat de juiste verhouding tussen vloeistof en poeder gevonden moet worden. Daarbij moet er een goede vijltechniek en vijlvaardigheid toegepast worden.


 
Cursus  Airbrush nail art voor Fresh-starters en Gevorderden

De airbrush nail art is de laatste jaren uitgegroeit tot een van de meest professionele en meest gebruikte vorm van nail art. Het wordt werkelijk wereldwijd steeds populairder. Voor de Professionele All Round nagelstylist / ste is het de uitdaging meer dan waard. Nooit meer knoeien met nagellak, maar de fraaie modellen moeiteloos nevelen op de kunstnagel en afwerken met strass of wat Uw fantasie U ingeeft.

 
 
 
Privé opleiding Permanent Make -Up / Tattoo

Deze cursus is bedoeld voor maximale persoonlijke aandacht.

U mag zelf voor modellen zorgen, die voor de behandeling een bedrag moeten betalen.
Zo kunt U de cursuskosten terug verdienen.

Kunt U onder geen enkele mogelijkheid modellen vinden, dan zorgt Uw cursusleider daarvoor, deze modellen zullen bij U dan wel kosteloos gepigmenteerd worden.
 
 
 
 
Spoed Cursussen

Frais-techniek

U leert om met een electrische fijlmachine om te gaan vanaf het begin van de nagelsessie tot het eind resultaat is bereikt.

 

Wimperextention

U leert hoe U de natuurlijke wimpers kunt verlengen met behulp van wimperstukjes en wimper-lichaamslijm.

 

Fiberglass

Leren omgaan met fiberglass, om zwakke natuurlijke nagels te verstevigen, en breuken in natuurlijke en kunstnagels te corrigeren. Één van de meest professionele technieken in de nagelbrache. fam.jpg

PigmenteermachineVoor meer cursus info mail ons.